Online training

Het beste uit jezelf!

Voel je dat het tijd is om meer uit jezelf te halen?

Misschien ken je het wel. Die stemmetjes in je hoofd. ‘Wordt het niet eens tijd, dat ik weet wat ik wil?’ ‘Doe ik wel de dingen die écht bij me passen?’ Of: ‘er moet toch méér mogelijk zijn?’

Waarschijnlijk wuif je die gedachten vaak weg. Je hebt geen tijd of puf om erover na te denken. Of je weet niet waar je moet beginnen… En trouwens: zó slecht heb je het nou toch ook weer niet? En dus schuif je het weer voor je uit.

Maar dat knagende gevoel laat zich zomaar niet wegsturen… Je hebt waarschijnlijk al gemerkt dat het steeds weer terugkomt. Je kunt er blijkbaar niet omheen!

Negeer dat gevoel daarom niet langer. Als je denkt dat er meer mogelijk is, is dat niet voor niets! Het is tijd om tot volle bloei te komen – en om die dingen te doen, die écht bij je passen!

Waar komt je gevoel vandaan?

Vanaf het moment dat je geboren wordt, komt er veel op je af. Informatie, prikkels, meningen van anderen… Of je nu wilt of niet, je wordt daardoor tijdens je leven beïnvloed. Zonder dat je er erg in hebt, verlies je vaak steeds meer de verbinding met jezelf: je gaat mee in de stroom van alledag – vaak op de automatische piloot. Die dingen die jou nu juist maken tot wie je bent, raken daarbij
steeds een beetje meer ondergesneeuwd.

Ook op school wordt er vaak maar weinig aandacht besteed aan die dingen die jou maken tot wie je bent. Je dromen, je passies, je talenten… Het maakt dat je steeds meer het zicht verliest op wie je werkelijk bent, wat er voor jou toe doet
en waar je eigenlijk voor staat!

Het is daarom helemaal niet zo gek, als je loopbaankeuzes hebt gemaakt, die eigenlijk niet zo in lijn zijn met wie jij als persoon bent. Dat kun je soms nog een aardige tijd volhouden. Maar er komt een tijd dat dat begint te schuren. Dat je de behoefte hebt om weer ‘terug te gaan naar jezelf’. En dat je nieuwsgierig bent: wat is er nog meer mogelijk?!

Zet die nieuwsgierigheid vooral in! Ga lekker op ontdekkingsreis. Want pas als je écht een goed beeld hebt van wie jij in de kern bent, kun je van daaruit stappen zetten. Je zult dus bij de basis moeten beginnen.

Zie het als ‘opnieuw in de spiegel kijken’!

Met een frisse blik kijken naar wie jij bent, wat je écht wilt en waar je talenten liggen. Kortom: jouw ‘persoonlijke goud’ ontdekken, dat je maakt tot wie je bent. Zodat je je leven en werk meer daarmee in lijn kunt brengen!

De online training ‘Het Beste Uit Jezelf!’

Precies dát ga je doen bij deze training: opnieuw in de spiegel kijken. Je stelt jezelf belangrijke vragen, die je verder op weg helpen. Je staat grondig stil bij wie je bent, wat je wilt en wat je kunt. Acht weken lang ga je met een ander thema aan de slag.  Zo krijg je een zo compleet mogelijk beeld van jezelf!

Dit geeft duidelijkheid en rust. Het is zó fijn, om in elk geval eens één keer alles rondom wie jij bent als persoon goed in kaart te brengen. Dit totaalplaatje kun je vervolgens als kompas nemen voor alle keuzes die je wilt gaan maken. Daarnaast kun je jouw zelfkennis natuurlijk fantastisch als uitgangspunt nemen voor functioneringsgesprekken of sollicitatiegesprekken!

De training bestaat uit 8 lessen

Het beste uit jezelf halen was nog nooit zo makkelijk!

Is het niet heerlijk dat je niet alles zelf uit hoeft te dokteren? Maar een kant en klare structuur krijgt, waarmee je aan de slag kunt om te ontdekken wie je bent, wat je wilt en wat je kunt? Ik heb zelf jarenlang gepuzzeld wat er voor nodig was om het beste uit mezelf te halen. Ik vond al dat uitpluizen en begrijpen fantastisch, omdat precies dáár mijn missie bleek te liggen. Maar het is wél enorm tijdrovend geweest…!

Jij hoeft het wiel niet opnieuw uit te vinden. Ik heb al voor je uitgezocht welke 6 invalshoeken essentieel zijn om een zo volledig mogelijk beeld van jezelf te krijgen. Die kun je in mijn online programma ontdekken. Met mijn kennis en ervaring om het beste uit mezelf te halen, leid ik je stap voor stap door het proces!

Dit is het resultaat van de training!

Je weet wat dé basis vormt om het beste uit jezelf te halen. Je gaat hierdoor echt op een andere manier naar jezelf kijken.
Je hebt helder voor ogen wat jou typeert, wat je wilt en wat je kunt.
Je gebruikt deze basis bij het maken van privé- of loopbaankeuzes en weet welke richting je op wilt, zodat je hier stap voor stap naar toe kunt werken!

Bevat 8 lessen met video’s, audio’s en werkboek!

Early-bird prijs: €99,-*

*excl.BTW en geldig t/m 31 dec. 2017

 Over mij

Ik ben Miranda van Eenennaam (MSc), coach & psycholoog. Mijn missie? Mensen het beste uit zichzelf laten halen, zodat ze volop kunnen bloeien in hun werk!

Mijn missie ontstond, nadat ik zelf jarenlang op zoek was naar wat ik op werkgebied wilde. Ondanks veel gepieker en gesprekken met coaches, kwam ik maar weinig vooruit. Later wist ik waarom: de nadruk lag steeds op talenten; er was er veel minder aandacht voor andere belangrijke elementen als passies, dromen en zingeving. Je begrijpt… deze thema’s neem ik nadrukkelijk mee in mijn online programma!

Vragen over het programma

Wat houdt een online-programma in?
Een online-programma kun je lekker vanuit je luie stoel volgen: je hoeft er de deur niet voor uit. Via jouw persoonlijke code kun je wanneer je maar wilt inloggen op mijn online academie. Je klikt simpelweg op de les, en de rest spreekt vanzelf. Naast video’s en audio’s die ik heb opgenomen, krijg je tevens een werkboek met vragen en opdrachten bij elke les, waar je mee aan de slag kunt.
Komt het dan wel aan, als het online is?
Ja hoor! Sterker nog: ik verwacht dat het de toekomst is! Het maakt niets uit of iemand live tegenover je zit en uitlegt wat er bij het luisteren naar je hart komt kijken, of dat je dit via een audio opname doet. Sterker nog: bij een vaste afspraak moet je maar net de zin en concentratie hebben, terwijl je een audio af kunt spelen wanneer en zo vaak je maar wilt. Je kunt er dus echt even voor gaan zitten of liggen op een moment dat je hier klaar voor bent. Het komt dus misschien nog wel béter aan!
Gaat deze training vooral over werk of over privé?
We zijn gewend een scheiding aan te brengen tussen ‘werk’ en ‘leven’, terwijl werk natuurlijk een onderdeel is van leven! Werk en privé beïnvloeden elkaar bovendien natuurlijk over en weer. Hoewel het online programma het meest wordt gevolgd door mensen die werkvragen hebben, is het ook geschikt om je leven ‘breed’ onder de loep te nemen en te kijken hoe je je leven in wilt richten. Alles wat je leert over het beste uit jezelf halen, is op elk gebied toepasbaar! Je kunt natuurlijk zélf bepalen waar je het zwaartepunt legt.
Hoe lang doe ik over deze online cursus?
De cursus bestaat in totaal uit 8 lessen. Je krijgt elke week een mail met één les. De eerste les, de aftrap, is een wat langere introductieles. Houd voor de rest van de lessen ongeveer 4 uur aan (video & audiotijd en opdrachten), dan zit je zeker goed. De rest van de week kun je dan de informatie verder laten bezinken, en je opdrachten eventueel nog verder aanvullen. Heb je het even erg druk? Geen probleem. De lessen blijven gewoon tot je beschikking. Pas wanneer jij er aan toe bent, begin je aan de volgende les!
Ik vind het moeilijk om in mezelf te investeren. Waarom zou deze training het waard zijn?
Investeren in jezelf is slim én leuk. Groei je, dan krijg je dat altijd weer terug. In lekkerder in je vel zitten, bijvoorbeeld. Of in de vorm van reacties van mensen om je heen. En wat dacht je dat geïnspireerde actie – dus actie die echt ontstaat op basis van wat jij wilt – teweeg kan brengen? Al 3 redenen die het waard zijn om in jezelf te investeren! Tot slot: als je een werkgever hebt, is het heel realistisch om na te gaan of er mogelijkheden tot vergoeding van de online training zijn. Werkgevers hebben vaak een budget dat gericht is op persoonlijke ontwikkeling of carrière-ontwikkeling van hun medewerkers. Vraag eens na!
Wat maakt deze training bijzonder?
Toen ik zelf wilde uitzoeken hoe ik meer uit mezelf kon halen, duizelde het me soms. Ik hoorde en las allerlei tips, maar zag door de bomen het bos niet meer. Waar moest ik beginnen? Ook de coaching die ik kreeg sloot achteraf niet goed aan op mijn behoefte. Mijn eigen zoektocht, mijn ervaringen met de coaching die níet goed aansloot, en de visie die ik op basis daarvan ontwikkelde, heb ik allemaal meegenomen in deze training. Hij is logisch en gestructureerd opgebouwd en ik kan je echt digitaal bij de hand nemen. Ik bespaar je daarmee een tijdrovende en frustrerende zoektocht!

Nog één keer op een rijtje

Z
8 lessen, verspreid over 8 weken, met elke les inspirerende audio’s en video’s. Hierin leer je wat ‘het beste uit jezelf halen’ betekent én je werkt aan je zelfkennis vanuit 6 verschillende invalshoeken!
Z
Een prachtig werkboek met alle opdrachten en vragen die bij de lessen horen (je krijgt elke les een deel waar je mee aan de slag gaat).
Z
Toegang tot een besloten Facebookgroep, speciaal voor deze training, waar je jouw vragen en ervaringen met mij en de anderen kunt delen als je dat prettig vindt!

Durf te investeren in jezelf! Je hebt er je leven lang profijt van.